Բարձր որակ
Նարինե կաթնաթթվային մթերք

«Բիգ Լայֆ» Նարինե կաթնաթթվային մթերքը պարունակում է՝ Lactobacillus acidophilus կենդանի բակտերիաներ

Նարինե
Բարձր որակ
Բակտերիալ խտանյութ

«Նարինե» բակտերիալ խտանյութը հանդիսանում է դիսբակտերիոզի բուժման ամենաարդյունավետ միջոց, վերականգնում է աղիների խաթարված միկրոֆլորան

Բակտերիալ խտանյութ
Բարձր որակ
Նարինե մերան

0.5լ. կաթը եռացնել 5-7 րոպե, լցնել ապակյա բանկայի մեջ, գոլացնել մինչև 40-42 աստիճան ամռանը, և 43-45` ձմռանը

Նարինե մերան

«Բիգ Լայֆ»

Առողջ սնունդ, առողջ սերունդ

Բարձր որակ

Նարինե կաթնաթթվային մթերք

Նարինե կաթնաթթվային մթերքը կարգավորում և պահպանում է աղիների նորմալ միկրոֆլորան

Ավելին
Բարձր որակ

Բակտերիալ խտանյութ (Ժակ)

Նարինե բակտերիալ խտանյութը հանդիսանում է դիսբակտերիոզի բուժման ամենաարդյունավետ միջոց, վերականգնում է աղիների խաթարված միկրոֆլորան, կարգավորում է նյութափոխանակության պրոցեսները, կիրառվում է տարբեր աղիքային ինֆեկցիաների բուժման և կանխարգելման համար

Ավելին
Բարձր որակ
Նարինե մերան

0.5լ. կաթը եռացնել 5-7 րոպե, լցնել ապակյա բանկայի մեջ, գոլացնել մինչև 40-42 աստիճան ամռանը, և 43-45` ձմռանը, մակարդը ավելացնել կաթին, խառնել, բանկան փակել կափարիչով, փաթաթել թղթով իսկ վրայից` պարտադիր բրդյա ծածկոցով և թողնել 5-7 ժամ մինչև մակարդվի, որից հետո տեղավորել սառնարանի մեջ: 2-3 ժամից հետո միջին շերտերից վերցնել 1 ճաշի գդալ մերան` կես լիտր կաթը մերելու համար, իսկ մնացածը օգտագործել:

Ավելին

Մեր Տեսականին

Prod
Նարինե կաթնաթթվային մթերք դասական Էներգետիկ արժեքը՝ 55 կկալ Քաշը՝ 200 գր
Prod
Նարինե մրգային ծիրանի համով էներգետիկ արժեք 63 կկալ Քաշը՝ 200 գր
Prod
Նարինե մրգային դեղձի համով էներգետիկ արժեք` 63 կկալ Քաշը՝ 200 գր
Prod
Նարինե մրգային ելակի համով էներգետիկ արժեք` 63 կկալ Քաշը՝ 200 գր
Prod
Բակտերիալ խտանյութ (ԺԱԿ) էներգետիկ արժեք` 26 կկալ Քաշը՝ 100 գր
Prod
Նարինե մերան 0.5լ. կաթը եռացնել 5-7 րոպե Քաշը՝ 30 գր

Մեր Տեսականին

Prod
Նարինե կաթնաթթվային մթերք դասական Էներգետիկ արժեքը՝ 55 կկալ Քաշը՝ 200 գր
Prod
Նարինե մրգային ծիրանի համով էներգետիկ արժեք 63 կկալ Քաշը՝ 200 գր
Prod
Նարինե մրգային դեղձի համով էներգետիկ արժեք` 63 կկալ Քաշը՝ 200 գր
Prod
Նարինե մրգային ելակի համով էներգետիկ արժեք` 63 կկալ Քաշը՝ 200 գր
Prod
Բակտերիալ խտանյութ (ԺԱԿ) էներգետիկ արժեք` 26 կկալ Քաշը՝ 100 գր
Prod
Նարինե մերան 0.5լ. կաթը եռացնել 5-7 րոպե Քաշը՝ 30 գր